Știrile zilei

Bătaie cu săbii și ciomege, pe strada Bazalt (video)

Trei persoane au ajuns la spital după un conflict spontan iscat ieri, la prânz, pe strada Bazalt din municipiul Buzău.

Totul a început după ce membrii a două familii de romi din Buzău nu au căzut de acord în privința unei logodne. După multe contre și amenințări, oamenii au trecut la fapte. Ieri au dat nas în nas pe strada Bazalt, la doi pași de sediul Jandarmeriei.

Înarmați cu bâte și ciomege, cei șase turbulenți – doi de o parte și patru de cealaltă parte – au început să își aplice lovituri. În imaginile preluate de reporterii eBuzău.ro se poate vedea cum anchetatorii ridică un obiect ce pare a fi o sabie, dar și un ciomag folosit în timpul încăierării.

Poliția Locală din Buzău a fost cea care a intervenit prima pentru potolirea scandalagiilor, după care dispeceratul 112 a băgat la înaintare artileria grea: mascații SAS Buzău și cei ai Jandarmeriei.

Din cercetările efectuate a rezultat că în conflict au fost implicați șase bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 45 de ani, toți din municipiul Buzău.

Patru dintre persoanele implicate în conflict au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Împotriva a patru dintre bărbați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și distrugere.

Bărbații urmează a fi prezentați astăzi instanței pentru a dispune cu privire la măsurile preventive.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close