CORONAVIRUS

Evoluții în cazul buzoiencei care ar putea fi infectată cu virusul COVID-19

Buzoienii pot răsufla ușurați. Femeia de 53 de ani, din comuna Largu – județul Buzău, nu pare a fi infectată cu coronavirus. Ea a fost examinată medical și nu prezintă simptomatologia specifică infectării cu virusul COVID-19.

Femeii nici măcar nu i-au fost prelevate probe biologice, deoarece Ministerul Sănătății recomandă acest lucru DOAR în cazul în care pacientul prezintă simptome specifice.

Deși unele publicații buzoiene încearcă să acrediteze ideea că acest caz a fost construit artificial, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Femeia se întorcea din Lombardia, regiune puternic afectată de virusul ucigaș. Mai mult decât atât, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat astă-seară că „e o chestiune de zile până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România”.

Gestul femeii care a sunat la 112 și a spus că se teme pentru viața ei și a rudelor nu trebuie condamnat. Pacienta a recunoscut că a intrat în contact cu o prietenă din Italia, iar cea din urmă este testată chiar în această perioadă pentru a se afla dacă este infectată cu temutul virus care a ucis, până acum, mii de oameni,

Pentru că nu a vrut să pună în pericol sănătatea familiei și a vecinilor, femeia de 53 de ani a preferat să coboare în Buzău, la Kaufland Eroilor, și să sune la ambulanță.

În această noapte, ea va rămâne internată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, într-o aripă în care nu se mai află niciun pacient. Mâine, ea va fi transferată la tabăra de la Arbănași, unde va rămâne 14 zile.

Articole relaționate

omentarii

  1. A facut bine ceea ce a facut si nu a pus in pericol viata familiei si a celorlalti. Imediat ce a aflat a anuntat. Lasi sunt cei care nu anunta. Merita doar felicitari si nu vorbe urate.

  2. Dragă Raluca, regret enorm că îți stric feng-shui-uil, dar stai cuminte acoloșa că oligofrenul de tefeleacă deja și-a băgat în gura ei pe motiv că e o cretină și o iresponsabiă. Băi nene, ne merităm soarta, băi! Dacă vrei să fii celebru, fii ca Terfeleacă și Vulpița! Un întîrziat mintal și o zdreanță oligofrenă!..

    Ia-mă, Doamne, stinge-mi neamul / Sapă-mă la rădăcină…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close