Știrile zilei

ATENȚIE, șoferi! | Schimbare importantă, în traficul din Buzău!

Decizie importantă legată de traficul buzoian, anunțată în această seară de către primarul Constantin Toma. 

Prezent într-o emisiune televizată, edilul Buzăului a anunțat că a găsit soluția pentru fluidizarea traficului în zona Unirii-Clubul Polițiștilor Episcopiei, asta după ce aici au început să apară blocaje.

Totul s-a produs după ce întreg centrul municipiului Buzău a fost izolat de mașini, printr-o serie de interdicții. Din dorința de a ține cât mai departe autovehiculele de centrul orașului, edilul a luat o ultimă decizie care a securizat zona centrală: schimbarea sensului unic pe strada Ostrovului, între Baroul de Avocați și intersecția de la Tribunal.

Dacă până de curând mașinile puteau ieși de la Baroul de Avocați spre Poșta Veche, acest lucru a devenit imposibil, sensul de mers fiind inversat.

Consecința firească a măsurii a fost crearea de ambuteiaje în zona intersecției de la Clubul Polițiștilor. Nemaiavând cum să înainteze către centru, șoferii s-au blocat în acea zonă.

În curând însă, zona centrală a orașului va fi din nou accesibilă pentru că sensul unic de pe strada situată între Palatul Comunal și ANAF va fi anulat. Pe tronsonul respectiv se va putea pătrunde și dinspre Finanțe, strada urmând să aibă două sensuri de mers.

Deși se vor pierde locurile de parcare, măsura va duce la fluidizarea traficului și la posibilitatea ca șoferii să ajungă în centru fără să mai facă un ocol de 2 kilometri prin aglomerație.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close