Știrile zilei
Ultima oră:

Alertă, la Kaufland Eroilor! Autocar oprit de poliție

Autorităților buzoiene sunt în alertă după ce un autocar sosit din Marea Britanie, cu aproximativ 80 de persoane la bord, a fost oprit în trafic de poliție.

Până la acest moment nu există mai multe date despre modul în care a intrat autocarul în țară și dacă au fost respectate procedurile.

La această oră, autoritățile încearcă să stabilească traseul în România și pe unde a intrat în țară. Se pare că 35 de persoane sunt din Râmnicu Sărat, iar 5 din municipiul Buzău. Ceilalți pasageri sunt din alte județe. În majoritate sunt de etnie romă.

Poliția a scos din traficul autocarul, iar acum se așteaptă sosirea echipelor de la DSP pentru efectuarea triajului epidemiologic.


UPDATE: Un specialist al DSP a venit și le-a evaluat starea de sănătate. Nimeni nu prezintă simptome. Sunt direcționați către domiciliu, unde vor rămâne izolați 14 zile. Autocarul își va continua traseul către Jud Vrancea, iar la Rm Sărat vor mai debarca 35 de persoane care vor trece prin aceeași procedura.”, transmit reprezentanții Prefecturii.

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close