CORONAVIRUS

Alertă, în parcarea Kaufland! O buzoiancă întoarsă din Italia, suspectă de Coronavirus! (video)

Autoritățile sanitare din județul Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și a spus că vine dintr-o zonă contaminată. În Italia, femeia ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

În această seară,  buzoianca în vârstă de 53 de ani a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se gândească la faptul că vine dintr-o zonă contaminată, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

În Italia, buzoianca îngrijise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste alarmantă: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Femeia, transportată cu un modul special.

Purtând măști și costume speciale, membrii echipajelor SMURD și SAJ Buzău au ajuns la fața locului după aproximativ o oră și au preluat-o pe femie.

De asemenea, polițiștii prezenți la fața locului purtau măști medicale și au stat la o distanță considerabilă față de femeia suspectă de coronavirus. Până la sosirea echipajelor medicale, buzoianca a așteptat în picioare în stația de autobuz, purtând, la rându-i, o mască de protectie.

Încă nu se știe dacă femeia va fi transferată la un spital din București sau dacă va fi dusă pentru a sta 14 zile în carantină la tabăra de la Arbănași, comuna Beceni.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Prefecturii au convocat o ședință de urgență. Reporterul eBuzău.ro a fost la fața locului și vă va ține la curent ce desfășurarea evenimentelor.

Articole relaționate

omentarii

 1. femeia asta daca stia ca vine din zona in care este coronavirus Chiar era musai sa vina acasa sa isi imbolnaveasca familia , atat de incompetent sa fii ! Acum cand e focarul pe ei se grabesc sa se intoarca acaasa si dupa ne intrebam cum am luat virusul sa stea acolo ca sunt mai in siguranta decat in rmania ,

 2. Doar femeia aceasta din Buzău?Dar pasagerii din autocar ,șoferul care au călătorit împreună cu această femeie .Cata inconștiență si cata lașitate sa fugi din Italia sa imprastii acest virus în toata lumea .E mai bine sa fugi sa iti îmbolnăvești familia,cunoscuții.Nu i intreaba nimeni pe cei care au călătorit cu,ea.Degeaba au filtre la aeroport daca prin vămile din România se trece ca prin branza.Acolo nu controlează nimeni, nu sint filtre nu se mai baga in carantină.Fara comentarii

  1. Femeia a aflat ulterior ca cea cu care lucrase este SUSPECTA de infecție cu coronavirus,nu are un diagnostic confirmat. Probabil e o alarmă falsă iar ea a făcut un atac de panică. Nu cred ca se întorcea ea acasă având în vedere că aici mor oameni după o anestezie la stomatolog,avea mai multe sanse de tratament în Italia,ar fi stat acolo dacă ar fi știut. Dar românul e rău și judecă fără să cunoască motivul pt care s-a întors femeia. Suntem o nație de fricoși și dușmanoși,ne-am lasă și părinții să moară numai să ne salvăm noi. Trist

   1. Ai perfecta dreptate. A facut bine ceea ce a facut si nu a pus in pericol viata familiei si a celorlalti. Imediat ce a aflat a anuntat. Lasi sunt cei care nu anunta. Merita doar felicitari si nu vorbe urate.

 3. …am plecat in Romania cu avionul din Orio al Serio, saptamana trecuta, toate controalele au fost facute ca si pana acum, nici un control, nimic in plus, atat in aeroportul Orio al Serio cat si in aeroportul Bacau. Nimeni nu m-a intrebat de unde vin, nimeni nu m-a intrebat din ce localitate din Italia vin. ( nu sant suspecta, nu am avut contacte cu persoane bolnave, , dar puteam fi si din Veneto sau Lombardia, ca doar nu scrie pe buletinul nostru romanesc unde locuim aici) . Biletul mi-a fost cumparat de o persoana din Milano in baza si cu datele de pe buletinul romanesc. In aeroportul Bacau, totul a decurs normal, coborarea a fost normala, controlul normal ca si pana acum. O seara placuta sa aveti.

 4. Unii au nevoie de muuuulta muuulta atentie pentru a se simti „ei”. O proasta care sufera de singuratate in creierul ei mic si bolnav.

 5. Autoritatile.gresesc
  Trebuiau inchise granitile,caci astfel nu se raspandeate virusul in toata lumea. De ve fug din Italia? Trebuie sa ramana acolo toti pt a se trata ,nu sa aduca si in Romanai

 6. Este virus periculos si tratamentul consta intr-un cip pe care în sfârșit ni-l pot implementa fără să opunem rezistență. Adică virusul este acoperirea perfectă ptr microciparea omenirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close