Politic

Adrian Mocanu și-a luat organizația și a trecut la PMP!

Deputatul Adrian Mocanu s-a întors de la ALDE la PMP, iar acum anunță faptul că întreaga organizație județeană pleacă împreună cu el. ALDE Buzău era a doua organizație ca număr de voturi, iar Tăriceanu a pierdut și filiala ALDE Giurgiu, prima ca număr de voturi.

„M-am alăturat Grupului PMP de la Camera Deputaților. Nu a fost o decizie ușoară. Argumentul principal care a stat la baza acestei decizii este votul politic covârșitor dat în forurile statutare ale ALDE Buzău pentru continuarea unei linii politice de dreapta, coroborat cu alunecarea recentă a conducerii partidului spre PSD și Pro România.

Cu Partidul Mișcarea Populară, pe listele căruia am fost ales deputat, buzoienii au certitudinea că va exista măcar un partid care va face opoziție Stângii în județul Buzău.

Îi anunț cu această ocazie pe buzoieni că întreaga organizație județeană a ALDE trece la PMP. Odată cu această zi, începem o luptă sinceră , autentică și puternică cu PSD-ul și acoliții săi de la Pro România, care mimează lupta împotriva îndrumătorilor pesediști doar pentru a face majorități după alegeri.

Fac un apel la luptă și la coalizare pentru toți cei care s-au săturat de atâția ani de „roșu” în instituțiile publice și în primării. Împreună vom învinge!”, scrie Adrian Mocanu.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close